+40 744 644 911

stejar@grillholzkohle.ro

  • >

Instalația de produs mangal

Societatea noastră are o vechime de 24 ani, în producția cărbunului din lemn. În anul 2014 am realizat față de metoda tradițională, o technologie modernă de a produce CĂRBUNE DIN LEMN.

Instalația de produs mangal are o capacitate de producție de 2,5tone/zi. Părțile componente ale instalației sunt: -Reactor piroliză -materia primă care poate fi utilizată este biomasă sub formă de lemn, cu o lungime de până la 230 mm -materia primă trebuie să aibă o umiditate de minim 60%, implicit biomasa trebuie să fi uscată -alimentarea reactorului-carbonizator se realizează cu ajutorul unui stivuitor -Recipient lemn cilindric -partea superioară a acestuia este deschisă pe o treime -partea inferioară este prevăzută cu fante -Sistem de producere și distribuție a căldurii -capacitate 500 kW,respectiv 400 kW -sistemul are proprietatea de evacuare a apei 500 kg/h, respectiv 400kg/h -combustibili care pot fi utilizați sunt gazele de piroliză și biomasa lemnoasă măruntă

Instalația de produs mangal are rolul de a automatiza fluxul tehnologic de fabricare a altor produse chimice organice, de bază.

Sc Stejar – Lupeni Srl produce și comercializează cărbune din lemn, produsele realizate în prezent de către socieate (prin metodă tradițională) sunt produse de calitate, dovadă stând contractele pe care întreprinderea le are în desfășurare. Mangalul, care sunt produse cu instalația are o calitate mai înaltă datorită tehnologiei de producție.

Sc Stejar – Lupeni Srl se află într-odezvoltare continuă, societatea noastră deține certificarea ISO 9001 și ISO 14001, fapt care denota calitatea superioară a produselor fabricate și flexibilitatea pe care societatea o are din punct de vedere a cerințele pieții de profil și a exigentele impuse de către clienții.PUTEM PRODUCE ACEST APARAT DE MANGALIZARE A LEMNULUI. ARE O CAPACITATE DE 2,5 TO/ZI. PENTRU DETALII, NU EZITATI SA NE CONTACTATI.Contact

Firma noastra s-a fondat în anul 1991, având ca profil principal producţia de cărbune din lemn, producţia fiind bazată pe metode tradiţionale. Principalele noastre pieţe de desfacere sunt ţările vest-europene, ca Germania, Olanda, Elveţia, Italia.

537165 Lupeni, Str. Principală Nr. 566/E
Jud. Harghita - România
Tel./fax: 004-0266-248033
Mobil: 004-0744-644911
E-mail: stejar@grillholzkohle.ro
Web: www.grillholzkohle.ro